Trgovina vodomaterijala, keramike, sanitarije i centralnog grijanja

DOO INSTALING Bosanska Krupa

Kompanija Instaling D.O.O osnovana je 1991.god. pod imenom Emko. Danas ova uspješna firma u Bosanskoj Krupi raspolaže sa 1000 m2 izložbeno-prodajnog prostora, dok je sa svojim poslovnicama smještena u Velikoj Kladuši i Sanskom Mostu i bavimo se prodajom proizvoda iz područja vodomaterijala, keramike, sanitarije i centralnog grijanja.Instaling d.o.o trenutno zapošljava 13 radnika i ponosni smo predvodnik evropski trendova sa širokim asortimanom visokokvalitetne robe, niskih cijena i brze isporuke na cijelo područje Unsko-sanskog kantona i šire.Kvalitet proizvoda ovoj firmi obezbjeđuje dugogodišnja saradnja sa renomiranim svjetskim proizvođačima što se možete uvjeriti ako posjetite naše izložbeno-prodajne salone na području Unsko-sanskog kantona.

Svoj prodajni asortiman prema namjeni podijelili smo u dvije ponude i to: Sve za vaše kupatilo i Sve za vaš topli dom, a osnovnu djelatnost smo bazirali na trgovini.

Sve za Vaše kupatilo

Keramika "Ragno", "D'Imola", "Vives", "Impronta", samo su mali dio onoga što nudimo u našim salonima. U našem asortimanu naći ćete širok izbor podnih, kuhinjskih i kupaonskih keramičkih pločica. Uz keramiku kod nas ćete pronaći i sanitariju vrhunske kvalitete najpoznatijih svjetskih i evropskih proizvođača kao što su: "Laufen", "Roca", "Hatria", "Inker" i mnogi drugi.

Sve za Vaš topli dom

U našem prodajnom asortimanu možete pronaći sav materijal renomiranih svjetskih proizvođača iz oblasti grijanja. Naši partneri, kompanije Centrometal, Silmet, KME, Radson, Aklimat, Lipovica, Bial, garant su da će u Vašem domu uvijek biti toplo.

Pozvani Ste da pogledate našu web prezentaciju i da nas posjetite u izložbeno-prodajnim salonima u Bosanskoj Krupi,Sanskom Mostu i Velikoj Kladuši gdje će Vam naše ljubazno osoblje pokazati sav asortiman naših proizvoda i usluga.

Tema: Instaling doo, Vodomaterijal, Sanitarija, Grijanje, Keramika

O nama

Obrtnički portal nastoji tačno, objektivno i pravovremeno promovirati i informisati svoje članove o svim aktuelnostima i ukazati na aktuelne probleme, ali i afirmisati pozitivne vrijednosti, ljude i događaje.

Udruženje obrtnika Bosanska Krupa
511 Slavne bb, bb
Bosanska Krupa, 77240
T: +387 (0)61 815 297
Email:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.