Smrča d.o.o. Bos.Krupa pokrenula proizvodnju peleta

Proizvodnja peleta diktira potraživanje tržišta u već postojećoj djelatnosti proizvodnje i prerade drveta. Smrča d.o.o. proizvodi pelet za kojim vlada jako velika potražnja i iz tog razloga plasira se samo na domaćem tržištu.Tako da danas tvrtka raspolaže kompletnom linijom suvremenih strojeva, koji podrazumijeva selekciju materijala iz sirovine, sušenje, proces proizvodnje, pakovanje, skladištenje i utovar gotovog proizvoda - peleta.Smrča d.o.o. nedavno pokrenula proizvodnju peleta. Pokretanje proizvodnje peleta je motivirano s jedne strane prilikom da se na ovaj način, kroz korištenje postojećeg škarta, drvnog otpada, smanje troškovi proizvodnje nastali u procesima proizvodnje drvnih elemenata i namještaja i time poveća konkurentnost svih proizvoda. S druge strane, konstantan rast potražnje za ovim proizvodom kako na domaćem, tako i na stranom tržištu je utjecao na donošenje ove odluke.

Ukoliko želite da se informišete o peletu, proizvodnji ili načinu nabavke za svoje domaćinstvo ili poslovni prostor budite slobodni da nas posjetite na našoj web adresi ili nas kontaktirajte na brojeve naših telefona ili putem maila koji vidite u našoj webstranici www.smrca.ba.

   
Adresa: Perna,Bosanska Krupa 77240,Bosna i Hercegovina
Mob/GSM: +387 61 181 631,+387 61 415 785, +387 61 165 543        
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.    
Tel/Fax: +387 37 485 390

Tema: pelet, proizvodnja, Smrča doo

O nama

Obrtnički portal nastoji tačno, objektivno i pravovremeno promovirati i informisati svoje članove o svim aktuelnostima i ukazati na aktuelne probleme, ali i afirmisati pozitivne vrijednosti, ljude i događaje.

Udruženje obrtnika Bosanska Krupa
511 Slavne bb, bb
Bosanska Krupa, 77240
T: +387 (0)61 815 297
Email:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.