Cyberline reklame: Novi vizuelni identitet za benzinsku pumpu Partner bp u Ljusini

Preduzeće Partner bp i poslovni objekti koji djeluju u naselju Ljusina dobili su jedan novi izgled a da vizuelni izgled bude na jednom evropskom nivou pobrinuli su se u firmi Cyberline Bosanska Krupa sa svojom svjetlećom reklamom tačnije izrađene su i montirane tri svjetleće reklame.Sve veći broj benzinski pumpi manje površine dovodi do toga da jedino cijena proizvoda i prepoznatljivost tj. vizuelni identitet objekta budu na prvom mjestu kod mušterija koji biraju svoje mjesto kupovine.

Pošto smo uvidjeli da izgled poslovnog objekta itekako ima uticaja na odabir benzinske pumpe za kupovini ponudili smo našem klijentu najbolje riješenje za njegove poslovne objekte na lokaciji u Ljusini općina Bosanska Krupa.Kompletan projekat vizuelnog identiteta svjetleće reklame firme Partner benzinska pumpa potiče iz naše firme. Od idejnog rješenja do za rad spremne i na željeno mjesto montirane reklame, put je jednostavan. Rezanjem visokokvalitetnih aluminijskih eloksiranih profila na željenu dimenziju te njihovim spajanjem oblim ili uglatim spojnim elementima dobivamo okvir na koji s vanjske strane kalemimo prozirni ili bijeli pleksiglas s apliciranim sadržajem po želji, dok s unutarnje strane izrađujemo svjetlosnu konstrukciju neophodnu da opravda ime samog proizvoda.

Na tako izvedenu cjelinu se montiraju nosači reklame, kao spojni elementi između nje i zida – i voila! – reklama je spremna za montažu, kao završni čin projekta.

Ovo je još jedan primjer direktne poslovne suradnje naših privrednika u kojem je firma Cyberline d.o.o Bosanska Krupa profesionalno i spremno u rekordnom vremenu odgovorila na poslovni izazov te potvrdila da i firme sa područja općine Bosanska Krupa mogu raditi i najzahtjevnije poslove u oblasti digitalnog marketing oglašavanja..

Tema: reklame, cyberline, partner bp

O nama

Obrtnički portal nastoji tačno, objektivno i pravovremeno promovirati i informisati svoje članove o svim aktuelnostima i ukazati na aktuelne probleme, ali i afirmisati pozitivne vrijednosti, ljude i događaje.

Udruženje obrtnika Bosanska Krupa
511 Slavne bb, bb
Bosanska Krupa, 77240
T: +387 (0)61 815 297
Email:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.